• Prințesa de Wales s-a simțit îngrozitor” în legătură cu publicarea unei fotografii de familie editate cu ea și cei trei copii ai săi de Ziua Mamei.
  • Kate a spus că a încercat doar să o facă cât mai bună posibil”.
  • Fotografia o arată pe Kate Middleton zâmbind, înconjurată de prințul Louis, prințul George și prințesa Charlotte.

Prințesa de Wales s-a simțit îngrozitor” în legătură cu publicarea unei fotografii de familie editate cu ea și cei trei copii ai săi de Ziua Mamei, a spus un membru al familiei regale, anunță The Independent.

Kate a spus că a încercat doar să o facă cât mai bună posibil” deoarece știa cât de important era ca aceasta să fie o fotografie frumoasă”, a relatat The Times.

Fotografia o arată pe Kate Middleton zâmbind, înconjurată de prințul Louis, prințul George și prințesa Charlotte, în ceea ce reprezintă prima imagine oficială a prințesei de când a suferit o operație abdominală în ianuarie. Cu toate acestea, la câteva ore după ce a fost postată pe rețelele de socializare, agențiile de imagine au început să retragă fotografia invocând temeri că a fost manipulată”.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

Fanii regali au semnalat o serie de erori de editare, inclusiv faptul că mâneca cardiganului prințesei Charlotte nu era aliniată. Fotografia care trebuia să dea peste cap teoriile conspirației a făcut exact contrariul – dar nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, scrie Ian Lloyd, care fotografiază familia regală de peste 20 de ani.

El scrie: În mod tradițional, palatul este cel care nu vrea să joace mingea cu mass-media, dar, pentru prima dată, mass-media a devenit nervoasă cu Casa de Windsor. Probabil că agențiile consideră că familia Wales nu a manipulat doar fotografia, ci și agențiile de știri și publicul larg.”

Citește și