• Magazinele și școlile au fost închise în orașul rus Belgorod.
  • Elevii din Belgorod care se află în apropierea graniței cu Ucraina nu vor merge la școală luni și mărți.
  • Dmitri Azarov a spus că una dintre rafinăriile din Syzran a fost incendiată.

Magazinele și școlile au fost închise în orașul rus Belgorod, după bombardamentele pe care autoritățile de acolo le-au pus pe seama Ucrainei, scrie BBC. Guvernatorul Belgorodului, Vyacheslav Gladkov a declarat că două persoane au fost ucise. Sistemele de apărare aeriană au doborât opt ​​​​rachete ucrainene, a spus Gladkov.

Elevii din Belgorod care se află în apropierea graniței cu Ucraina nu vor merge la școală luni și mărți, a spus guvernatorul. În timp ce centrele comerciale din Belgorod vor fi închise duminică și luni, a adăugat Gladkov.

Gladkov a spus că o femeie a fost ucisă într-o parcare în timp ce era cu fiul ei și își plimbau câinele. „Medicii luptă pentru viața fiului ei”, a spus guvernatorul. Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată o parcare plină de fum și foc. Belgorod a fost ținta mai multor lovituri de răzbunare din partea Kievului. Ministerul rus al Apărării a confirmat că „a provocat pierderi” în zonele de graniță ale Ucrainei și regiunile Belgorod și Kursk.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Tot sâmbătă, guvernatorul regiunii Samara – la sud-est de Moscova – a declarat că dronele ucrainene au vizat două rafinării de petrol. Într-o postare pe Telegram, Dmitri Azarov a spus că una dintre rafinăriile din Syzran a fost incendiată, dar nu au fost victime. Kievul nu a comentat atacurile de la Belgorod.

Citește și