• Echipa lui Biden a strâns 53 de milioane de dolari în februarie, intrând în alegerile generale cu un avantaj major față de republicani.
  • A fost investit masiv în publicitatea televizată, inclusiv o inițiativă de 30 de milioane de dolari.
  • Aceasta a început după ce Biden a ținut discursul său despre starea Uniunii din această lună.

Echipa lui Biden a strâns 53 de milioane de dolari în februarie, intrând în alegerile generale cu un avantaj major față de republicani. Cifra, care include fonduri din partea campaniei lui Biden, a Comitetului Național Democrat și a comitetelor comune de strângere de fonduri aferente, a contribuit la cele 155 de milioane de dolari pe care campania lui Biden le avea în bancă la sfârșitul lunii februarie.

Președintele a călătorit mult pe măsură ce campania pentru alegerile generale a început, cu mai multe opriri în Nevada și Arizona programate în această săptămână. Biden e obligat să ramburseze guvernului costul zborului cu Air Force One în cadrul deplasărilor politice și trebuie să acopere alte cheltuieli de călătorie. A fost investit masiv în publicitatea televizată, inclusiv o inițiativă de 30 de milioane de dolari, care a început după ce Biden a ținut discursul său despre starea Uniunii din această lună.

Acesta este cea mai mare sumă de bani pe care a avut-o vreodată un candidat democrat la președinție în această etapă a ciclului electoral și îi oferă lui Biden un avantaj semnificativ față de Trump, a cărui strângere de fonduri a rămas în urma celei a democraților pe parcursul sezonului de campanie. În total, campania lui Biden a primit donații de la 1,3 milioane de donatori de la început de anul trecut, 97% dintre aceștia dând sub 200 de dolari.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT

Citește și