• Caroline Wozniacki a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre revenirea Simonei Halep în competiţii.
  • „Dacă vrei să te întorci şi a fost o greşeală, înţeleg, ar trebui să munceşti pentru a urca de jos în sus”, a spus Caroline Wozniacki.
  • Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine”, a spus Simona Halep.

Caroline Wozniacki a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre revenirea Simonei Halep în competiţii.

În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Am fost foarte deschisă în trecut în legătură cu ceea ce simt despre dopaj şi toate acestea. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj… Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea. Dacă vrei să te întorci şi a fost o greşeală, înţeleg, ar trebui să munceşti pentru a urca de jos în sus. Aceasta este părerea mea personală despre aceste lucruri. Este evident că situaţia Simonei a trenat mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o exonerare, ci o reducere a pedepsei. Acum a fost în afara jocului pentru o vreme şi se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să am modele bune pentru tânăra generaţie.”, a declarat Caroline Wozniacki.

Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine, dar acum a făcut-o. Cred că ar trebui să citească decizia TAS, pentru că nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată. Este doar o contaminare de supliment. Eu am luat doar 9 luni pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card. Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată”, i-a răspuns Simona Halep.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
NOKIA RELANSEAZĂ MODELUL 3210

Citește și