• Real Madrid obține o victorie asupra lui Athletic Bilbao, datorită unui gol spectaculos marcat de Rodrygo și unei execuții excelente la finalizare.
  • Performanța solidă a lui Real îi menține în fruntea Ligii, cu opt puncte în fața lui Barcelona, pregătindu-se pentru meciurile cruciale din Liga Campionilor.
  • Athletic Bilbao ratează șansa egalării, iar Real Madrid înregistrează o noapte pozitivă, inclusiv cu revenirea lui Eder Militao după o accidentare, înainte de confruntarea cu Manchester City în Liga Campionilor.

Ultimul meci al lui Real Madrid înainte de a se confrunta cu Manchester City în Liga Campionilor s-a încheiat cu o victorie împotriva lui Athletic Bilbao, grație a două goluri bune marcate de Rodrygo, scrie BBC.

Atacantul brazilian a deschis scorul cu un final minunat de la 20 de metri.

Și s-a asigurat de puncte cu un final compus după o alergare labirintă.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Real Madrid, care l-a întâmpinat pe mijlocașul Angliei Jude Bellingham din suspendare, are opt puncte mai departe de Barcelona, ​​în fruntea Ligii, cu opt meciuri rămase.

Gazdele ar fi putut câștiga cu mai mult, dar Federico Valverde a fost refuzat de portarul Julen Agirrezabala, iar Brahim Diaz a lovit bara după ce Aurelien Tchouameni a reușit cu capul o nouă șansă, puțin pe lângă poartă.

Athletic Bilbao, care se confruntă cu Mallorca în finala Copa del Rey de la Sevilla sâmbătă (21:00 BST), i s-a refuzat egalarea la 1-0, când încercarea lui Inaki Williams a fost retrasă de Andriy Lunin.

Ei rămân pe locul patru în clasament, cu un punct în fața Atletico Madrid, locul cinci.

Într-o noapte pozitivă pentru Real, fundașul brazilian Eder Militao și-a făcut prima apariție din 12 august după o accidentare gravă când a intrat ca înlocuitor în minutul 92.

Ei îl găzduiesc pe Manchester City în prima manșă din sferturile de finală a Ligii Campionilor pe 9 aprilie (20:00).

Recordul de 14 ori campioni europeni se află la Manchester pentru retur, pe 17 aprilie (20:00).

Citește și