• Moartea lui Ray Chan, designerul principal de producție pentru „Deadpool 3″, a adus devastare echipei și universului Marvel.
  • Kevin Feige, șeful Marvel, l-a omagiat pe Ray pentru creativitatea și contribuția sa remarcabilă la filmele Marvel.
  • Ray Chan a fost o figură cheie în modelarea vizuală a Universului Cinematic Marvel, lăsând în urmă un portofoliu impresionant și amintiri pline de apreciere.

Ryan Reynolds și echipa „Deadpool&Wolverin”e deplâng moartea subită a membrului echipajului Ray Chan, scrie Daily Star.

În calitate de designer principal de producție pentru cea de-a treia ediție „Deadpool” foarte anticipată, moartea neașteptată a lui Chan a lăsat întreaga producție „devastă”. Își lasă în urmă soția Lindsay și copiii Caspar și Sebastian. Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită.

Reynolds, care este atât producător, cât și vedetă a filmului „Deadpool 3″, și-a exprimat durerea față de Deadline, afirmând că Ray a fost „o forță creativă la fel de valoroasă pentru „Deadpool&Wolverine” ca și scriitorii, regizorul și vedetele… el a construit lumi de la zero – și a făcut-o în cele mai colaborative și incluzive moduri Ray a fost fără egal.”

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
MANDATUL LUI ZELENSKI EXPIRĂ
MOARTEA LUI RAISI STÂRNEȘTE REACȚII DIVERSE

Universul Marvel este în doliu după anunțul morții lui Ray miercuri, 24 aprilie. Șeful Marvel, Kevin Feige, s-a grăbit să aducă un omagiu, spunând: „Ray a fost în primul rând un bun prieten pentru toată lumea de la Studiourile Marvel.

„A fost un colaborator talentat care a adus creativitate și atenție la detalii în fiecare cadru al fiecărui film la care a lucrat și care a reușit să scoată tot ce e mai bun din fiecare departament cu care a lucrat”, potrivit unei declarații sincere a Kevin de la Marvel Studios. Feige și Louis D’Esposito la Deadline, relatează Mirror.

Feige a adăugat: „A fost cea mai drăguță ființă umană și a fost o plăcere să lucrez cu el, extrem de generos și genul de persoană care putea să ia sămânța unei idei și să o transforme în ceva frumos. Suntem devastați de trecerea lui. va fi dor de toți cei de la Marvel și cele mai sincere condoleanțe sunt adresate familiei și prietenilor lui.”

Începându-și călătoria cu Studiourile Marvel în calitate de director de artă supervizor pentru Thor: The Dark World din 2013, Chan a devenit o figură cheie în modelarea splendorii vizuale a Universului Cinematic Marvel. Portofoliul său impresionant include și Guardians, Avengers: Age of Ultron, Doctor Strange, Infinity War și Endgame.

În plus, și-a împrumutat experiența în direcția artistică lui Spider-Man: Far From Home și și-a prezentat priceperea în design de producție pentru The Falcon and The Winter Soldier, Ant-Man and the Wasp: Quantumania și viitoarele Deadpool și Wolverine.

„Pierderea lui Ray este devastatoare pentru noi toți cei care am lucrat la Deadpool și Wolverine. Ray a făcut mai mult decât a proiectat lumea filmului nostru; a luminat lumea din jurul lui”, a spus Shawn Levy, scenaristul și regizorul filmului Deadpool și Wolverine. . „Cu adevărat, oricine l-a cunoscut pe Ray, sau a avut norocul să colaboreze cu el așa cum am fost noi, a experimentat acest far de om: amabil, cald, devotat cu tenacitate și necruțător inspirator, Ray a lucrat și a trăit cu o umanitate veselă și contagioasă, care este rară. Va fi dor de el, dar va fi amintit pentru totdeauna”.

Citește și