• GENETRIX îți oferă ocazia să trăiești, să simți și să te bucuri de toate frumusețile munților în orice anotimp.
  • Pentru sportivii pasionați, stațiunile montane din Predeal sunt o alegere excelentă.
  • Aici, poți să îți exersezi sportul preferat, fie că este vorba de drumeții montane, mountain biking sau escaladă.

O escapadă romantică sau o excursie cu familia? Indiferent de scop, Genetrix îti oferă mijloacele!

Valea Prahovei este locul ideal pentru a te relaxa în mijlocul naturii sau pentru a practica sporturi de vară. GENETRIX îți oferă servicii sigure, moderne și accesibile pe tot parcursul anului.

Pentru sportivii pasionați, stațiunile montane din Predeal sunt o alegere excelentă. Aici, poți să îți exersezi sportul preferat, fie că este vorba de drumeții montane, mountain biking sau escaladă.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Pentru cuplurile romantice, telescaunul din Predeal este locul perfect pentru a petrece o zi sau o seară în aer curat. Plutind împreună pe deasupra culmilor, veți trăi o experiență unică și veți aduna amintiri de neuitat.

Valea Prahovei este ideală și pentru o excursie cu întreaga familie. GENETRIX oferă tuturor posibilitatea de a descoperi frumusețea locurilor în deplină siguranță și confort, datorită serviciului de telecabină Bușteni–Babele-Peștera. La urcare, vei fi fascinat de priveliștea spectaculoasă, iar odată ajuns sus, vei trăi o experiență memorabilă împreună cu familia ta.

După ce ai explorat înălțimile, poți să te bucuri de un pahar de vin și de o masă delicioasă la unul dintre restaurantele din zonă. GENETRIX îți oferă ocazia să trăiești, să simți și să te bucuri de toate frumusețile munților în orice anotimp.