• Bruno este student la Medicină și voluntar în Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași.
  • El își dorește ca noii parlamentari să nu-i uite să își respecte alegătorii.

Încet-încet, România se face bine. O vindecă cei mici, nu cei mari, puși să facă asta. Unul dintre acești oameni este Bruno. E student la Medicină, voluntar și, în cîțiva ani, medic de urgență.

Face parte dintre primii tineri care s-au oferit voluntari să ajute în Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon, încă din martie.

El ne-a vorbit despre ce așteaptă de la noul Parlament și cum ar dori să fie ajutat de guvernanți pentru a putea salva cât mai multe vieți.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Mi-aș dori ca cei din Parlament și din Camera Deputaților să își respecte alegătorii pentru că mi se pare esențial pentru a putea să ne reprezinte. În anii ce au fost, sincer să fiu, mi-a fost cam rușine cu ceea ce s-a întâmplat acolo. Acele conflicte și cuvintele urâte și semnele obscene s-au întâmplat în fiecare zi.

Eu fac voluntariat în Departamentul de Primiri Urgențe al Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, cât și pe Terapie Intensivă din unitatea SMURD. Într-o zi de voluntariat, gărzile încep de la ora 07:00 și țin până la 07:00 seara. Mergem acolo și încercăm să ajutăm personalul medical cu tot ceea ce putem. Practic facem tot ce face un asistent medical, până la administrarea medicației, sub atenta îndrumare a unui medic, dar oferim și suport psihologic”, a spus Bruno, student la Medicină.