• Adidas lansează un al doilea lot de încălțări Yeezy.
  • Adidas a rămas cu Yeezys nevândute în valoare de 1,2 miliarde de euro, după ce a oprit colaborarea cu Ye.
  • Printre modelele pe care le vei putea cumpăra se numără Yeezy Boost 350 V2, 500 și 700, dar și Yeezy Slide și Foam RNR.

După despărțirea de rapperul Ye, Adidas lansează un al doilea lot de încălțări Yeezy. Vânzarea online va începe miercuri pe aplicațiile și site-ul Adidas. Printre modelele pe care le vei putea cumpăra se numără Yeezy Boost 350 V2, 500 și 700, dar și Yeezy Slide și Foam RNR.

Compania a oprit colaborarea cu Ye în octombrie, după ce acesta a făcut remarci antisemite sau remarci problematice online și în interviuri. Astfel, Adidas a rămas cu Yeezys nevândute în valoare de 1,2 miliarde de euro, scrie AP.

Brandul german de îmbrăcăminte sportivă încearcă să scape de pantofii nevânduți: le donează unor grupuri care luptă împotriva antisemitismului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Bjørn Gulden, directorul executiv al Adidas, a declarat în luna mai că vânzarea celebrilor adidași și donarea unei părți din profituri este cea mai bună soluție pentru a rezolva problema stocurilor nevândute. Gulden spune că brand-ul a vorbit cu organizații neguvernamentale și grupuri care au fost afectate de comentariile și acțiunile lui Ye.

Citește și :