• Bogdan Ghiță și-a dat demisia de la job în perioada carantinei
  • Bogdan face acum tablouri personalizate cu schița bebelușilor la naștere și nu numai
  • Pentru un tablou personalizat de acest tip, plătești între 200 și 300 de lei

Bogdan Ghiță a transformat criza într-o oportunitate. Și-a dat demisia de la job în lockdown și a început să creeze tablouri personalizate. Face schițe de bebeluși cu lungimea lor la naștere, cu harta stelelor, cu zodii sau chiar cu portretele oamenilor.

Cu o investiție de 5.000 de euro și cu peste 100 de comenzi pe lună,
acum așteaptă venituri de 50.000 de euro după un an de activitate.

Bogdan Ghiță, antreprenor: Avem un tablou cu schița copilului la dimensiunea lui la naștere. 54 de centimetri. Și harta stelelor din clipa nașterii. Dacă te-ai uita pe cer din București, pe 3 martie, în 2021, la ora 15:10, asta ar fi harta stelelor. Ideea i-a venit cumnatei mele. Mi-a zis: „Uite ce idee mișto, numai că eu nu am timp să o fac”. Am zis – dacă sunt acasă, am mai mult timp acum. Hai încerc să fac și lucrul ăsta, că niște bani în plus nu strică niciodată.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Și, când ideea de afacere se combină cu pasiunea, atunci calea către succes e aproape garantată. Uite cum sunt realizate tablourile.

Bogdan Ghiță, antreprenor: Schița bebelușului a fost desenată de mână. După care a fost digitalizată. Folosesc un software digitalizat care îmi arată exact poziția stelelor dintr-un punct geografic anume, de oriunde de pe planetă.

Pentru un tablou plătești între 200 și 300 de lei, în funcție de rama pe care o alegi și de complexitatea desenului.

Gabriela Russu și-a comandat recent un tablou personalizat pentru fiica ei.

Gabriela Russu, client: Tabloul îi reprezintă pe fiica mea și pisoiul ei, care a decedat în urmă cu câteva luni. Și-a dorit foarte tare ca poza ei preferată cu el să o facem la o dimensiune mai mare. În fiecare seară stă și se uită cu orele la el și se bucură măcar de acest tablou.