• Evenimentul va începe cu o prezentare principală pe 10 iunie, iar discuțiile pentru dezvoltatori se vor desfășura pe parcursul întregii săptămâni, până pe 14 iunie.
  • Anunțul său privind data a spus doar că va pune în evidență cele mai recente progrese ale iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS și visionOS”.
  • Apple a fost mai bucuroasă să menționeze A.I. – Tim Cook a spus explicit că Apple lucrează la noi utilizări ale tehnologiei.

Apple va organiza următoarea conferință mondială a dezvoltatorilor în luna iunie a acestui an. În cadrul evenimentului vor fi prezentate actualizări pentru toate produsele Apple, de la iPhone la Mac și Apple Watch. Dar s-ar putea să fie remarcabil pentru o nouă tehnologie care le va schimba pe toate: Mult așteptata dezvăluire de către Apple a unora dintre produsele de inteligență artificială la care a lucrat, care fac parte din ceea ce se spune că va fi unul dintre cele mai substanțiale seturi de actualizări care au ajuns vreodată la produsele Apple, scrie The Independent.

Evenimentul va începe cu o prezentare principală pe 10 iunie, iar discuțiile pentru dezvoltatori se vor desfășura pe parcursul întregii săptămâni, până pe 14 iunie. La fel ca și alte evenimente WWDC de la pandemie încoace, partea principală a conferinței se va desfășura online, deși va exista un eveniment special pentru a urmări discursul principal pentru anumiți dezvoltatori, despre care s-a spus că va include activități speciale”.

Nu a oferit informații despre ceea ce intenționează să lanseze în cadrul evenimentului. Anunțul său privind data a spus doar că va pune în evidență cele mai recente progrese ale iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS și visionOS”.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Dar zvonurile au sugerat pe scară largă că majoritatea acestor evoluții se vor concentra pe inteligența artificială. Apple integrează profund Inteligența Artificială în produsele sale de ani de zile – dar unii au sugerat că a rămas în urma valului recent de noi tehnologii și că a fost refractară la a se concentra prea mult asupra acestei tehnologii.

Știrile recente au sugerat că acest lucru s-ar putea schimba. Apple a fost mai bucuroasă să menționeze A.I. – Tim Cook a spus explicit că Apple lucrează la noi utilizări ale tehnologiei, iar noul MacBook Air a fost promovat ca fiind cel mai bun laptop de consum din lume pentru A.I.” – și numeroase rapoarte au sugerat că AI generativă și alte tehnologii noi sunt integrate în iOS.

Zvonurile au sugerat că Apple are în vedere încheierea unui parteneriat cu o firmă de inteligență artificială, precum Google sau OpenAI, pentru a integra funcțiile de inteligență artificială generativă ale acestora în iPhone. Până acum, utilizarea A.I. de către Apple a avut tendința de a fi integrată în cadrul dispozitivului și s-a concentrat pe cazuri de utilizare specifice.

Citește și