• Chery Auto a început livrările sedanului electric Luxeed S7.
  • La 28 noiembrie, comenzile pentru sedanul S7 au atins aproximativ 20.000 de bucăți.
  • Prețul de pornire acestui model este aproximativ 34.600 de dolari.

Așteptarea a luat sfârșit! Chery Auto a început livrările sedanului electric Luxeed S7. După obstacolele inițiale, precum deficitul de semiconductori și problemele de producție, mașinile sunt acum transportate pentru livrare către clienţi.

Este una dintre cele mai așteptate colaborări. Potrivit declarațiilor lui Richard Yu, directorul executiv al Huawei, un număr mare de unități Luxeed S7 au ieșit deja de pe liniile de producție și sunt în curs de livrare. La 28 noiembrie, comenzile pentru sedanul S7 au atins aproximativ 20.000 de bucăți, evidențiind un interes substanțial din partea consumatorilor.

Prețul de pornire acestui model este aproximativ 34.600 de dolari. Huawei estimează că problemele de livrare vor fi rezolvate începând cu luna aprilie, consolidându-și astfel poziția pe piața mașinilor electrice premium. Practic această evoluție reprezintă o etapă importantă pentru Huawei, care s-a concentrat pe mașinile inteligente, urmărind să-și diversifice activitățile și să-și consolideze revenirea după sancțiunile impuse de SUA.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și