• Pentru stațiuni de genul acesta există o gamă largă de oferte, care oferă un stil de viață dincolo de sala de sport și spa-urile tipice.
  • Armani Beach Residences au prețuri cu 63% mai mari, în medie, pe metru pătrat.
  • Bvlgari residence oferă 31 de penthouse-uri cu 4 până la 5 dormitoare, pe 27 de etaje și o „Vilă Sky” pe trei niveluri care se întinde pe 13.000 de metri pătrați.

Armani, Bvlgari, Versace. Locuințele de brand sunt în creștere cu 160% în ultimul deceniu, iar numărul de proiecte se așteaptă să se dubleze la nivel global până în 2030. Dubaiul găzduiește cele mai multe dintre aceste proiecte imobiliare.

Reședințele de brand despre care îți vorbesc sunt ansambluri rezidențiale care încorporează designul și stilul de serviciu al mărcii lor omonime. Bvlgari residence oferă 31 de penthouse-uri cu 4 până la 5 dormitoare, pe 27 de etaje și o „Vilă Sky” pe trei niveluri care se întinde pe 13.000 de metri pătrați. Acesta a fost vândută pentru 112 milioane de dolari în februarie 2023, la doar o lună după ce proprietatea a fost dezvăluită, devenind cel mai scump apartament al orașului la acea vreme.

Pentru stațiuni de genul asta există o gamă largă de oferte, care oferă un stil de viață dincolo de sala de sport și spa-urile tipice, cum ar fi restaurante cu stele Michelin și baruri de talie mondială. Armani Beach Residences au prețuri cu 63% mai mari, în medie, pe metru pătrat, decât alte reședințe de marcă din Palm Jumeirah, cu reședințe cu 2 dormitoare începând de la 5,9 milioane de dolari.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Dezvoltatorul Arada, anticipează că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2026. Penthouse-urile de la Armani Beach Residence vor avea spații zen și se concentrează pe bunăstare. Echipa de design discută despre preferințele lor de stil, astfel încât să aibă o experiență completă de 360 ​​de grade a lumii Armani. Armani Beach Residences este doar primul dintre multele proiecte de reședință de marcă pentru Arada, care lucrează deja la următoarea reședință, care va fi dezvăluită la sfârșitul acestui an.

Citește și