• Rulota „Romotow T8″ are o cabină pentru 6 persoane care se poate roti la 90°.
  • O rulotă potrivită pentru vacanțele în familie este „Land Ark Drake”, poate găzdui 7 oameni.
  • „Land Ark Drake” este dotată cu 2 etaje, o bucătărie, un living, 2 dormitoare și o baie.
  • Cea mai bună rulotă pentru proprietarii de vehicule electrice este „Pebble Flow”.
  • Remorca „Pebble Flow” poate fi controlată de la distanță cu aplicația pentru smartphone.

Robb Report dezvăluie rulotele de lux pentru o vacanță în 2024. Dacă îți place să călătorești, dar aglomerația din aeroport nu e pe gustul tău, o rulotă potrivită îți poate face vacanța memorabilă.

ROMOTOW T8 – a trecut un deceniu de când a fost anunțat și în sfârșit poate fi comandat. Are 2 componente, un șasiu fix (partea principală a automobilului) care se transformă și în terasă și un spațiu de locuit pentru 6 persoane o mică cabană. După ce rulota este parcată, printr-o simplă apăsare de buton, casa se mută în lateralul rulotei. Spațiul poate fi rotit la 90 de grade ca un stick. Prețul este de 268.500 de dolari. Are un design unic și toate dotările necesare.

Cea mai bună variantă pentru familii este Land Ark Drake, fiind aproape mai mult o casă portabilă decât o rulotă, o remorcă gigantică, dar elegantă, cu două niveluri și 357 de metri pătrați, ce poate găzdui confortabil șapte adulți. Pe cele două etaje ale sale, are loc pentru o bucătărie de dimensiuni normale, un living și o baie (care include o cadă de baie), alături de două dormitoare la mansardă și un birou care poate fi, de asemenea, transformat în zonă de dormit. Prețul său de pornire de 139.000 de dolari.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC

Cea mai bună pentru proprietarii de vehicule electrice este Pebble Flow. Prețul începe de la 109.000 de dolari. Vehiculul futurist este disponibil cu un sistem de propulsie opțional care include două motoare electrice – unul situat pe fiecare roată – pentru a se asigura că greutatea sa de 6.200 de kilograme nu consumă toată autonomia vehiculului dumneavoastră. Remorca vine, de asemenea, cu un sistem „Instacamp” care poate fi folosit pentru a parca vehiculul și a instala tabăra. Funcția poate fi declanșată de la distanță prin intermediul aplicației Pebble pentru smartphone.

Citește și