• Tesla a plătit 2.000 de dolari unei brutării după ce aceasta a anulat în scurt timp o comandă masivă pentru Luna Istoriei Negre.
  • Comanda de 4.000 de plăcinte a fost anulată brusc, lăsând afacerea fără bani.
  • Elon Musk a declarat că va îndrepta lucrurile” după ce știrile despre incident s-au răspândit online.

Tesla a achitat o factură cu o brutărie care a declarat că a acumulat costuri de 2.000 de dolari pentru o comandă masivă pentru companie, care a fost apoi anulată în scurt timp, scrie Business Insider.

Voahangy Rasetarinera, proprietara The Giving Pies din San Jose, California, a scris pe Instagram săptămâna trecută că Tesla a afectat mica mea afacere deținută de femei de culoare” prin anularea unei comenzi de 4.000 de plăcinte, după ce a cumpărat în grabă provizii și a mobilizat personalul pentru a respecta termenul limită strâns cerut de companie.

Pentru a îndeplini comanda, am refuzat alte solicitări de catering pentru Luna Istoriei Negre, am cumpărat provizii și m-am pregătit pentru un program de producție solicitant”, a scris ea.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

După ce povestea s-a răspândit, Elon Musk a răspuns pe X, scriind: Tocmai am auzit despre asta. Va face ca lucrurile să meargă bine cu brutăria”.

Rasetarinera a confirmat luni pentru The Guardian că a primit 2.000 de dolari de la Tesla. Situația s-a derulat după ce Rasetarinera a primit o comandă de 2.000 de plăcinte pe 14 februarie de la un reprezentant Tesla, care a fost rapid dublată la 4.000 a doua zi, a scris ea pe Instagram.

Rasetarinera a declarat pentru ABC7 că, deși Tesla nu a plătit imediat factura, ea a procedat oricum pentru că a crezut că sunt profesioniști”.

Citește și