• Françoise Bettencourt Meyers, moștenitoarea imperiului frumuseții L’Oréal are o avere de peste 100 de miliarde de dolari.
  • În vârstă de 70 de ani, ea este prima femeie care are o asemenea avere.
  • Acțiunile L’Oréal au crescut cu 35% până în prezent, după ce joi au atins un record.

Françoise Bettencourt Meyers, moștenitoarea imperiului de frumusețe L’Oréal, a devenit prima femeie din lume cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, scrie Business Insider.

Averea lui Bettencourt Meyers a depășit pragul de 100 de miliarde de dolari datorită creșterii acțiunilor L’Oréal S.A., care au atins joi un nivel record. Joi, averea sa netă a ajuns la 100,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Femeia în vârstă de 70 de ani și familia sa dețin o participație de aproximativ 35% din L’Oréal, ceea ce îi face să fie cei mai mari acționari ai companiei fondate de bunicul ei în 1909.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Bettencourt Meyers – care este, de asemenea, cea mai bogată femeie din lume – a moștenit zeci de miliarde de dolari, precum și bunuri precum vile, atunci când mama sa, Liliane Bettencourt, a murit în 2017. Cele două fuseseră implicate într-o dispută de familie în legătură cu moștenirea ei.

Cunoscută ca fiind retrasă, Bettencourt Meyers își petrece zilele acasă citind sau cântând la pian, relata Vanity Fair în 2017. Ea este, de asemenea, autoarea a două cărți: un studiu în cinci volume al Bibliei și o genealogie a zeilor greci. A doua cea mai bogată femeie din lume este în prezent americanca Alice Walton, moștenitoarea unui alt imperiu de retail: Walmart. Averea lui Walton este în valoare de 70 de miliarde de dolari.

Citește și