• De la Bangkok la Piemont și de la Hanoi la Tokyo, aceste hoteluri îți permit să te răsfeti cu cele mai bune preparate în restaurante cu stele Michelin.
  • Dolder Grand oferă preparate precum pieptul de vită cu melci, hrean și varză și „chili con carne” făcut cu înghețată de roșii și cafea.
  • Meniul de degustare de la Mauro, care conține ingrediente tradiționale tailandeze, începe de la 80 de euro.

Pentru gurmanzii aflați în vacanță, puține locuri oferă mâncăruri de calitate decât restaurantele cu stele Michelin în cele mai bune hoteluri și stațiuni din lume, scrie CNN. De la Bangkok la Piemont și de la Hanoi la Tokyo, aceste hoteluri vă permit să vă răsfățați cu cele mai bune arte culinare, să savurați vinuri de clasă mondială și să vă întoarceți în confortul camerei dumneavoastră.

Restaurantul, Dolder Grand din Zürich, Elveția

Dolder Grand se află pe dealurile de deasupra Zurichului și a atras ca oaspeți din trecut oameni ca Winston Churchill, Albert Einstein și Rolling Stones. Plin cu o colecție de artă contemporană, este o casă pentru înalta societate elvețiană și călătorii internaționali îndrăgiți.

Poate avea un nume simplu, dar „Restaurantul” este un tur culinar al bucătarului Heiko Nieder, care găzduiește două stele Michelin, precum și multe alte premii. El îi întâmpină frecvent pe alți bucătari apreciați din întreaga lume în evenimente pop-up și parteneriate speciale pentru mese.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Mâncăruri precum pieptul de vită cu melci, hrean și varză și „chili con carne” făcut cu înghețată de roșii, cafea, arată genul de creativitate și inovație culinară la locul de muncă, în timp ce una dintre cele mai bune crame din Elveția face pentru perechea perfecta.

Preparatele deși par moderne și ușoare, au un număr zilnic de combinații de arome

„Presiune este zilnică, pentru că fiecare oaspete are așteptările lui, contrariul trebuie îndeplinit și trebuie acceptat conform așteptărilor. Așa că ne place asta și cred că dacă nu mi-ar plăcea zilnic ce fac, atunci ar fi mult mai dificil.” declară bucătarul restaurantului, Dolder Grand.

„Prefer să descriu stilul meu de gătit ca fiind ceva mai difil, deoarece preparatele deși par moderne și ușoare, au un număr zilnic de combinații de arome care îmi plac și este întotdeauna nevoie de ceva timp pentru a-i atrage atenția clientului din viața de zi cu zi.” a adăugat Heiko.

Côte By Mauro Colagreco, Capella Bangkok: Thailand

Te duc pe un alt continent, mai precis în Tailanda, unde maestrul argentinian Mauro Colagreco a fost primul bucătar ne-francez care a obținut trei stele Michelin în Franța, la Mirazur, pe faimoasa Riviera Franceză.

Prin urmare, restaurantul său Capella Bankok are vedere spre „râul regilor”, dar cu siguranță
ceea ce îți va fura privirea sunt mâncărurile din meniul restaurantului, care combină
texturi și gusturi din Franța cu ingrediente tradiționale tailandeze precum ghimbir și pomelo.

Citește și