• Dailymail a făcut o listă cu cele mai spectaculoase trasee din lume.
  • Atlantic Road leagă Averø de partea continentală printr-o serie de insule mici întinse pe 8 km.
  • Bulevardul Tongtian are 99 de curbe înconjurate de munți care te duc „direct în nori”.

Au fost dezvăluite cele mai spectaculoase trasee din lume, de la o autostradă cu 26 de benzi din Texas, la „drumul morții” din Pakistan și o stradă abruptă din Țara Galilor, scrie Daily Mail.

Dacă iubești să conduci periculos, iată cele mai spectaculoase trasee din lume. Unele sunt atât de riscante încât îți vor lăsa un gol în stomac, în timp ce altele te vor purta prin unele dintre cele mai fascinante peisaje de pe pământ.

Katy Freeway din Huston – Cea mai lată autostradă din lume

Sursă: Daily Mail

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Katy Freeway din Huston, Texas, este cea mai lată autostradă din lume, cu 26 de benzi pe unele porțiuni de drum. Pe unele dintre ele, șoferii stau în trafic chiar și 11 ore. O secțiune de 19 km a fost extinsă în 2008 în cadrul unui proiect de 2,8 miliarde de dolari, după ce nivelul traficului s-a triplat, provocând până la 11 ore de trafic pe zi.

Sursă: Daily Mail

Drumul Atlanticului

Pe drumul Atlanticului din fiordurile vestice ale Norvegiei, vei fi încântat să observi foci și balene în apele din apropiere. Toamna este dedicată pentru a putea experimenta un traseu destul de periculos, dar spectaculos datorită valurilor create de furtunile care lovesc drumul. Deși traseul are doar 8,3 km, priveliștea îți va tăia răsuflarea.

Sursă: Daily Mail

Bulevardul Tingtian

Și China îți oferă un traseu magnific. Bulevardul Tongtian se întinde de-a lungul faimosului Parc Național Forestier și este un drum de munte cu peste 99 de curbe care te duc direct în nori. Construit între 1998 și 2006, este atât o poartă de acces către vârfurile parcului național, cât și o atracție turistică de sine stătătoare. Aici te poți bucura și de renumita platformă de sticlă, întisă pe 300 de m. Și România se mândrește cu un traseu montan asemănător – Transfăgărășan.

Sursă: Daily Mail

Citește și