• Nu mai avem bani nici măcar să-i susținem pe cei ce ne reprezintă țara.
  • Loteria Română va lansa 1 milion de lozuri, într-o campanie „Team Romania”.
  • Vor fi 1 milion de bucăți, iar un loz va costa 5 lei și vor fi puse în vânzare în 3 săptămâni. 

„Dați un leu pentru Ateneu” a devenit acum „Dați 5 lei pentru a trimite sportivii la Jocurile Olimpice”. Loteria Română lansează o serie de 1 milion de lozuri pentru a susține sportivii români la JO. Campania se numește „Team Romania”, iar 30% din veniturile obținute vor fi direcționate către sprijinirea echipelor naționale pentru competiția internațională.

Nu mai avem bani nici măcar să-i susținem pe cei ce ne reprezintă țara. Loteria Română va lansa 1 milion de lozuri, într-o campanie „Team Romania”. Vor fi 1 milion de bucăți, iar un loz va costa 5 lei și vor fi puse în vânzare în 3 săptămâni. Ordonanța e deja aprobată de Guvern.

După calcule, dacă vor fi vândute toate, atunci se vor strânge circa 16,6 milioane de lei. Pentru a asigura participarea României la Jocurile Olimpice de vară din Paris 2024, se va apela la vânzarea acestor lozuri, pentru că nu sunt suficiente fonsuri. Această măsură este crucială pentru a evita riscul de neparticipare și pentru a proteja imaginea țării în plan internațional. Delegația noastră la Jocurile Olimpice de vară de la Paris este estimată să câștige zece medalii, conform unui clasament virtual publicat de compania de cercetare Nielsen Gracenote. Deci fiecare dintre noi poate contribui și asigura participarea sportivilor noștri la JO.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

Citește și