• Se pare că titanii tehnologiei din Silicon Valley păstrează legătura și prin WhatsApp.
  • Un grup de WhatsApp cu peste 100 de CEO din tehnologie a speculat despre concedierea lui Sam Altman de la OpenAI, conform NYT.
  • CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg și șeful Dropbox Drew Houston ar face parte din grup.

Aparent, titanii miliardari din lumea Big Tech nu sunt atât de diferiți de oamenii obișnuiți, atunci când vine vorba de bârfele din industrie. Când Sam Altman a fost demis din funcția de CEO al OpenAI în luna noiembrie, omologii săi din Silicon Valley erau ocupați să speculeze de ce, scrie Business Insider.

Acest lucru se întâmpla chiar într-un grup al titanilor pe platforma WhatsApp, care cuprinde peste 100 de CEO din Silicon Valley, potrivit The New York Times.

„Sam a plecat”, a fost mesajul unei persoane din grupul de Whatsapp, pe 17 noiembrie, potrivit The Times. Dar nimeni nu părea să știe adevăratul motiv din spatele concedierii lui Altman. The Times a raportat că a urmat o rafală de mesaje, inclusiv speculații cu privire la ceea ce ar fi putut face Altman.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT

Grupul WhatsApp include nume mari precum CEO-ul Meta Mark Zuckerberg și șeful Dropbox Drew Houston, comunică The Times. Ce a dus la demiterea lui Altman din funcția de CEO rămâne neclar.

Citește și