• „The Netflix Slam” marchează cea mai recentă incursiune a companiei în sportul live.
  • Meciul va fi difuzat ca o transmisiune dublă pentru piețele vorbitoare de limba engleză și spaniolă.
  • Jucători și meciuri suplimentare vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Netflix se întoarce în Las Vegas. Streamer-ul va transmite următorul său eveniment sportiv live, The Netflix Slam”, cu un cap de afiș: Rafael Nadal, de 22 de ori campion de Grand Slam la simplu masculin, se va confrunta cu numărul 2 mondial și cu spaniolul Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de tenis special de o noapte, la MGM Resorts International, pe 3 martie 2024, la prânz, în cadrul Michelob ULTRA Arena de la Mandalay Bay Resort and Casino.

Meciul va fi difuzat ca o transmisiune dublă pentru piețele vorbitoare de limba engleză și spaniolă. Jucători și meciuri suplimentare vor fi anunțate la o dată ulterioară. Luna trecută, în Las Vegas, Netflix a transmis în direct primul său eveniment sportiv – The Netflix Cup – cu echipe formate din jucători de golf din PGA Tour și piloți auto de Formula 1, scrie Media Play News.

Ambele evenimente sportive live sunt concepute ca instrumente de marketing pentru serialul sportiv Netflix Formula 1: Drive to Survive”, Full Swing”, cu tematică de golf, și Break Point”, bazat pe tenis profesionist. Alte docuserii cu tematică sportivă includ: Netflix: Untold”, Quarterback”, Tour de France: Unchained”, Under Pressure: The U.S. Women’s World Cup Team”, și seriale viitoare care vor urmări sportivi din atletism, rugby și NASCAR, precum și The Netflix Cup” de luna trecută.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Anticipăm că The Netflix Slam de la Mandalay Bay va fi unul dintre cele mai distractive evenimente ale anului”, a declarat Lance Evans, SVP of Sports and Sponsorship, MGM Resorts International, într-un comunicat.

Citește și