• Influencerul MrBeast a declarat luni că a câștigat peste 250.000 de dolari de pe urma unui videoclip postat pe X.
  • Proprietarul X a lansat în iulie un program prin care împarte o parte din veniturile obținute din reclamele afișate în răspunsurile de la postări cu creatorii care le postează.
  • Programul a avut ca scop să încurajeze mai mulți creatori să posteze conținut de calitate pe X, care să fie atractiv pentru agenții de publicitate.

Influencerul MrBeast a declarat luni că a câștigat peste 250.000 de dolari de pe urma unui videoclip postat pe X. „Experimentul” lui MrBeast arată cât de mult pot câștiga vedetele de pe internet de pe urma noului program de partajare a veniturilor din publicitate al platformei de socializare.

„PRIMUL MEU VIDEOCLIP X A FĂCUT PESTE 250.000 DE DOLARI!”, a scris MrBeast într-o postare pe X.

Proprietarul X, Elon Musk, a lansat în iulie un program prin care împarte o parte din veniturile obținute din reclamele afișate în răspunsurile de la postări cu creatorii care le postează, cu condiția ca aceștia să se aboneze la serviciul premium al platformei.

Programul a avut ca scop să încurajeze mai mulți creatori să posteze conținut de calitate pe X, care să fie atractiv pentru agenții de publicitate.

Citește și