• Pe lângă semnificația sa religioasă, sărbătoarea are multe tradiții pline de dulciuri.
  • Se așteaptă ca americanii să cheltuiască anul acesta 3,1 miliarde de dolari pe bomboane, potrivit unui raport WalletHub.
  • În 2023, Business Insider a raportat că cele mai populare bomboane de Paște în 30 de state în 2022 au fost ouăle cu unt de arahide Reese’s.

În SUA, tradițiile se învârt adesea în jurul slujbelor de la biserică, vânătorii de ouă de Paște și mesele în familie, așa că nu este de mirare că sărbătoarea ar veni cu un preț mare. WalletHub a publicat un raport despre proiecțiile privind cheltuielile de Paște pentru 2024, detaliind totul, de la cel mai scump iepuraș de ciocolată din lume până la câți bani vor fi cheltuiți pe hainele de primăvară.

WalletHub a raportat, de asemenea, că Paștele este cea mai populară zi în care americanii merg la biserică, ceea ce face din această sărbătoare o zi de mari donații. Această sumă este în scădere față de cei 192 de dolari pe persoană pe care WalletHub i-a proiectat în 2023, dar în ușoară creștere față de 2022, când cheltuielile de Paște proiectate pentru fiecare persoană erau de 170 de dolari.

Pe lângă ținutele purtate la diferite sărbători, cum ar fi Parada de Paște din New York și Festivalul Bonetelor, multe familii vor cumpăra haine noi pentru a sărbători sărbătoarea sau pentru a face fotografii de sezon.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

WalletHub a raportat că mai mult de jumătate dintre părinți pregătesc anul acesta coșuri de Paște pentru copiii lor, inclusiv pentru copiii care nu mai locuiesc acasă. Cele mai populare articole sunt ouăle și iepurașii de ciocolată, bomboanele jeleu, ouăle acoperite cu bomboane și bomboanele de bezea.

În 2023, Business Insider a raportat că cele mai populare bomboane de Paște în 30 de state în 2022 au fost ouăle cu unt de arahide Reese’s. Conform WalletHub, 91 de milioane de iepurași de ciocolată sunt vânduți anual în SUA, iar americanii mănâncă, de asemenea, 16 miliarde de jeleuri de Paște.

Citește și