• Tesla a reluat preluarea comenzilor pentru versiunea cu autonomie lungă a Model 3 în Statele Unite.
  • Versiunea cu autonomie lungă a modelului Model 3 entry-level are un preț de 47.240 de dolari în prezent.
  • Tesla se așteaptă să reia livrările sedanului electric cu autonomie mare Model 3 în luna iunie.

Tesla Inc. (TSLA.O) a reluat preluarea comenzilor pentru versiunea cu autonomie lungă a Model 3 în Statele Unite, se arată pe site-ul companiei, marți seara târziu, după o întrerupere temporară anul trecut din cauza întârzierilor la livrare, scrie Reuters.

Versiunea cu autonomie lungă a modelului Model 3 entry-level are un preț de 47.240 de dolari în prezent, cu aproximativ 18,5% mai puțin decât prețul de 57.990 de dolari la care a fost evaluat în august anul trecut, când Tesla a oprit preluarea comenzilor în SUA și Canada.

„Lista de așteptare este prea lungă. Se va activa din nou pe măsură ce creștem producția”, a scris atunci pe Twitter directorul executiv Elon Musk, ca răspuns la întrebarea unui utilizator privind întreruperea comenzilor.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Tesla se așteaptă să reia livrările sedanului electric cu autonomie mare Model 3 în luna iunie, potrivit site-ului. Cu toate acestea, încă nu acceptă comenzi în Canada, se arată pe site. Versiunea cu autonomie lungă a modelului Model 3 entry-level are o autonomie de peste 523 de kilometri cu o singură încărcare.

Pentru a impulsiona vânzările, Tesla a modificat în mod regulat prețurile vehiculelor sale de la începutul acestui an. După ce a redus prețurile anterior, compania le-a majorat ușor marți în Canada, China, Japonia și Statele Unite. Musk a declarat că Tesla este dispusă să sacrifice marja pentru volumul de vânzări în fața unei economii slabe, dar caută, de asemenea, să ridice din nou prețurile pentru a adapta livrările la producție.

Citește și