• Spaţiul funerar cumpărat de Jabin este, de asemenea, aproape de cripta fondatorului Playboy, Hugh Hefner.
  • Acesta din urmă cumpărase spaţiul mortuar de lângă cel al lui Marilyn Monroe în 1992.
  • Fanii lui Monroe, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, vizitează în mod regulat cripta acesteia din Los Angeles.

O criptă aflată în apropierea locului de veci al actriţei Marilyn Monroe a fost vândută la licitaţie cu 195.000 de dolari.

Spaţiul funerar cumpărat de Jabin este, de asemenea, aproape de cripta fondatorului Playboy, Hugh Hefner. Acesta din urmă cumpărase spaţiul mortuar de lângă cel al lui Marilyn Monroe în 1992, relatează BBC.

Fanii lui Monroe, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, vizitează în mod regulat cripta acesteia din Los Angeles. Chiar şi după moarte, Monroe continuă să fascineze. Obiecte ale ei au fost vândute, alături de unele ale lui Hefner, la o licitaţie intitulată Icons: Playboy, Hugh Hefner şi Marilyn Monroe”, organizată de Julien’s Auctions.

Recomandări

CANDIDATURA LUI PIEDONE, CONTESTATĂ
PARTIDELE PRO-RUSE CONTRA MAIA
HALEP NU MERGE LA MADRID
RUUD ÎȘI IA REVANȘA CU TSITSIPAS
MELANIA, EȘTI CU TRUMP?
BECKHAM ÎL DĂ ÎN JUDECATĂ PE WAHLBERGHL

Pe lângă criptă, Jabin a cumpărat şi un costum de baie care i-a aparţinut lui Monroe, precum şi vechiul pat al lui Hugh Hefner.

Printre alte obiecte vândute la licitaţie s-a numărat o rochie Pucci din mătase roz care i-a aparţinut lui Monroe, care s-a vândut pentru cea mai mare sumă, 325.000 de dolari. Un ruj Elizabeth Arden al lui Monroe s-a vândut pentru 65.000 de dolari.

Citește și