• Soul Machines și Authentic Brands Group au creat versiunea A.I. a lui Marilyn Monroe.
  • „Digital Marilyn” poate să vorbească cu tine în timp real, pentru 20 de minute.
  • Versiunea A.I. Monroe a fost creată folosind tehnologii ca ChatGPT 3.5 de la OpenAI.

Marilyn Monroe, legenda iconică de la Hollywood, a fost readusă la viață în formă digitală. La mai bine de șase decenii de la moartea sa, a fost lansată „Digital Marilyn”. Și-a făcut debutul la prestigioasa conferință tehnologică South by Southwest din Austin, Texas.

Digital Marilyn, așa se numește creația, a fost dezvoltată prin intermediul unui parteneriat între Soul Machines și Authentic Brands Group. Digital Marilyn întruchipează vocea, stilul și persoana lui Monroe prin puterea inteligenței artificiale. Această creație revoluționară utilizează tehnici avansate de procesare a limbajului natural și de învățare profundă, inclusiv ChatGPT 3.5 de la OpenAI.

Astfel tu te poți angaja în interacțiuni cu ea în timp real, timpul este limitat, doar 20 de minute. Greg Cross, CEO și co-fondator al Soul Machines spune că Digital Marilyn prezintă „A.I.-ul nostru biologic, dând viață unei personalități iconice prin dialoguri captivante și inteligență emoțională. Este mai mult decât nostalgie. Este o privire în viitorul interacțiunilor imersive.”

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Dana Carpenter, de la Authentic Brands Group a subliniat că proiectul păstrează moștenirea lui Monroe și o aduce în era digitală, oferind fanilor oportunitatea de a interacționa cu o icoană atemporală.

Citește și