• Conform Bloomberg, fanii Apple par să se îndepărteze treptat de la Apple Vision Pro.
  • Scade interesul pentru căștile VR, dar și cererea pentru demo-uri și achiziții.
  • În momentul de față, Apple se confruntă deja cu mai multe provocări, cum ar fi sursele de venituri șovăitoare și problemele reglementare.

Vision Pro nu mai este de interes pentru fanii Apple. Potrivit unui nou raport Bloomberg, interesul față de casca de realitate virtuală pare că se estompează, iar compania se confruntă cu o scădere semnificativă a comenzilor.

Fanii Apple par să se îndepărteze treptat de la entuziasmul inițial față de Apple Vision Pro, casca de realitate virtuală, cu un preț de 3.500 de dolari, conform raportului Bloomberg. Lansat cu multă anticipare și așteptare, acest dispozitiv de nișă a generat inițial un interes ridicat, manifestat prin linii lungi la magazinele Apple și o creștere semnificativă a vânzărilor în februarie.

Cu toate astea, zvonurile recente indică faptul că interesul pentru acest accesoriu a început să scadă rapid, cu un număr tot mai mic de persoane care își exprimă interesul pentru demo-uri și achiziții. În pofida eforturilor Apple de a stimula interesul, inclusiv prin plasarea dispozitivului pe site-ul lor oficial, se pare că Vision Pro se confruntă cu dificultăți în a-și menține atracția inițială. Forumurile online au fost pline de utilizatori care se plâng de nepracticitatea dispozitivului în utilizarea de zi cu zi și de sentimentul de incomoditate atunci când este purtat. În momentul de față, Apple se confruntă deja cu mai multe provocări, cum ar fi sursele de venituri șovăitoare și problemele reglementare.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Citește și