• KW Institute for contemporary Art deschide ultima porțiune a expoziției dedicate tehnologiei în viața ta.
  • Expoziția o poți vizita la Berlin între 17 februarie și 26 mai 2024.
  • Demersul include, pe lângă expoziție, și o carte și o platformă online.

KW Institute for contemporary Art deschide ultima porțiune a expoziției dedicate tehnologiei în viața ta. Este vorba despre ultima etapă a proiectului Poetics of Encryption, desfășurat la KW Institute for Contemporary Art. Programul Digital a împărțit pe mai multe zone analiza locului pe care îl ocupă azi tehnologia în viața și cultura ta.

Programul digital de la KW explorează în ce fel schimbările tehnologiei se fac simțite în cultură. De când a fost lansat, în 2020, programul și-a îndreptat atenția atât asupra lumii reale, cât și în cea virtuală. Investigația, critica și reinventarea legăturii dintre aceste domenii este problema de bază. Ultima dată, muzeul a șters granița dintre cinema și sculptură cercetând ideea de specific pentru website. Această expoziție s-a întins pe șase continente. Secretul deschis a abordat secretul în societatea noastră aparent deschisă. A arătat peste 30 de lucrări digitale solicitate, eseuri ale unor gânditori de primă mărime și un program alert, pe parcursul a șase luni.

Institutul deschide astfel programul de primăvară cu expoziția de grup care include peste 40 de artiști internaționali. Povestea include lucrări clasice dar și proiecte digitale. În ce privește volumul dedicat proiectului, curatorul Nadim Julien Samman a adunat participări consacrate pe care le poți răsfoi deja online.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și: