• Căutarea broaștelor țestoase de mare a ajutat un cuplu să găsească câteva mesaje în sticle pe o plajă din Texas.
  • Două dintre mesajele găsite erau de pe Insula Matagorda.
  • Acestea au fost scrise de absolvenți de liceu care și-au petrecut vacanța în Jamaica.

Jace și Kathryn Tunnell, din Corpus Christi, Texas, au găsit săptămâna trecută trei mesaje în sticle în timp ce supravegheau fauna sălbatică în numele Rezervației Naționale de Cercetare Estuarină Mission-Aransas, care este asociată cu Institutul de Științe Marine al Universității Texas din Austin.

Jace Tunnell, directorul rezervației de cercetare, a declarat la Fox News Digital că sticlele au fost găsite pe Insula Matagorda, o insulă de barieră lungă de opt mile de pe coasta Golfului Texas, în comitatul Calhoun.

Una dintre persoanele care a scris scrisoarea, Madi Whalen, absolventă de liceu din Kansas City, Missouri, și-a scris mesajul de la Grand Palladium Resort & Spa din Point Lucea, Jamaica, la 13 iunie 2022: „Astăzi a fost ultima noastră zi întreagă aici. Mi-a plăcut foarte mult”, a scris Whale în scrisoarea sa.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

A doua scrisoare într-o sticlă a fost trimisă tot de un absolvent de liceu care se afla în vacanță în Jamaica în iunie 2022.

Expeditorul, Easton (fără nume de familie), a precizat că formația preferată este Morat, o trupă columbiană de băieți, și că filmul preferat este „Dazed and Confused”, o comedie americană din 1993.

„Eu și cele mai bune două prietene ale mele suntem în vacanță în Jamaica și am decis să lăsăm un mesaj într-o sticlă pentru cineva special. Plec la universitate imediat după ce ne întoarcem și aș vrea să nu o fac”, a scris Easton pe 11 iunie 2022.

Cel de-al treilea mesaj într-o sticlă pe care Tunnells l-a găsit a fost împărtășit de pagina de Facebook Mission-Aransas Reserve vineri, 7 aprilie. Jumătate din scrisoare s-a estompat, astfel că nu se poate stabili o dată exactă și un nume, dar expeditorul ar putea locui sau a vizitat insula Galveston, o insulă de barieră de pe coasta Golfului Texas.

Jace Tunnell a declarat că el și soția sa au găsit mesajele în sticle în timp ce făceau cercetări pe plajă în căutarea țestoaselor de mare eșuate pe insula Matagorda, care se află la aproximativ 133 de mile sud-vest de insula Galveston. Perechea efectuează săptămânal cercetări pe plajă pentru a căuta țestoase marine eșuate și ține evidența speciilor de păsări pe cale de dispariție.

Citește și: