• Cartea conține o serie de noi afirmații Regele Charles al III-lea și Regina Camilla.
  • Pe măsură ce ultimele ore de viață ale reginei se apropiau, membrii familiei s-au grăbit să ajungă la Balmoral pentru a-i fi alături, inclusiv William și Harry.
  • Într-o altă parte a cărții, se afirmă că Charles și William au purtat discuții secrete în ziua în care a murit regretata regină.

Cea mai recentă biografie a expertului regal și istoric Robert Hardman, „Charles III: New King. New Court. The Inside Story”, detaliază mai multe zvonuri regale, inclusiv supărarea regretatei regine Elisabeta în legătură cu decizia lui Harry de a-și boteza fiica Lilibet.

Cartea conține o serie de noi afirmații Regele Charles al III-lea și Regina Camilla, dezvăluiri despre Harry și Meghan și cum au supărat familia regală, dar și despre Prințesa de Wales, Kate Middleton. Pe măsură ce ultimele ore de viață ale reginei se apropiau, membrii familiei s-au grăbit să ajungă la Balmoral pentru a-i fi alături, inclusiv William și Harry.

Cu toate acestea, doi membri ai Familiei Regale, care nu au călătorit în Scoția au fost Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex. În cartea sa de memorii Spare, Harry sugerează că lui Meghan i s-a cerut să stea departe în același mod în care i s-a cerut și lui Kate. Robert Hardman spune că prințesa a luat singură decizia să nu se prezinte și asta pentru a-și pregăti copiii pentru ce urma.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Într-o altă parte a cărții, se afirmă că Charles și William au purtat discuții secrete în ziua în care a murit regretata regină, dar i-au interzis lui Harry să asiste. El scrie că, în anii precedenți, Harry ar fi fost și el implicat în discuții, dar, având în vedere tensiunile atât de mari dintre el, tatăl și fratele său, s-a decis că este mai bine ca el să nu participe la discuții. Regina Elisabeta nu a fost de acord ca Harry și Meghan să își numească fiica Lilibet, întrucât acest nume era porecla reginei când era mică.

Citește și