• Premierul Ludovic Orban va cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber: „Nu mai e de mult Avocatul Poporului.
  • Orban: „S-a arătat a fi prietenul celor cu pensii foarte mari”.
  • Reacţia lui Ludovic Orban a vine ca urmare a faptului că Renate Weber a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale.

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber pentru a numi un Avocat al Poporului care să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că „Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului”.

„Renate Weber se comportă ca avocatul celor care au încălcat legea şi au pus în pericol sănătatea celorlalţi. Renate Weber s-a arătat a fi prietenul PSD, avocatul PSD şi acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, de peste 7000. Nu e vorba de toţi cei care s-au pensionat – militari, poliţişti, jandarmi, care au pensii de 3500-4500, care au lucrat în operativ. Se arată a fi apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari, cei care au abuzat legislaţia pensiilor, au profitat de orice portiţă şi şi-au umflat pensiile cu pompa. Asta e Renate Weber, avocatul acestor oameni”, a mai spus Orban.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI