Prințul Archie, surprins la cea de-a patra aniversare. Ce cadou a primit de la proprietarii unui magazin

  • Prințul Archie a primit tratament regal la cea de-a 4-a aniversare.
  • Proprietarii locali de magazine de biciclete i-au dăruit prințului o bicicletă cu roți de antrenament.
  • Magazinul a primit la rândul său o livrare surpriză.

Prințul Archie a primit tratament regal la cea de-a 4-a aniversare – o bicicletă, livrată manual chiar de proprietarul magazinului local, scrie People.

În timp ce lumea s-a trezit pe 6 mai, pregătită să urmărească încoronarea Regelui Charles, proprietarii Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California, se gândeau la un alt membru al familiei regale – Prințul Archie. Proprietarul magazinului Jennifer Blevins a declarat că partenerul ei britanic și coproprietarul magazinului, Martin, a dorit spontan să-i ofere lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, un cadou special de ziua de naștere.

„S-a dus și și-a luat una dintre bicicletele noastre mici specializate pentru copii – sunt biciclete foarte drăguțe – și a spus: «Aceasta este perfectă, are roți de antrenament»”, a spus Blevins pentru People. „Așa că s-a dus și a luat niște baloane, niște flori pentru Meghan și o felicitare de ziua de naștere și a spus: «Ok, o să merg să i le las acasă»”

Odată ce a ajuns, Blevins a spus că securitatea a apărut din spatele porții casei, întrebându-l pe Martin dacă a primit o invitație de la familia regală.

„El a spus: «Sunt doar o companie britanică din oraș care a vrut să-i facă un cadou lui Archie»,” a râs Blevins. După ce a efectuat o verificare a antecedentelor la fața locului cu privire la Martin, securitatea i-a permis să lase cadoul – flori, felicitări, baloane și bicicletă, a spus Blevins. O lună mai târziu, a spus că a primit o livrare surpriză la magazin miercuri.

Surpriză din partea lui Harry și Meghan

„Un curier a venit la micul nostru magazin de pe Coast Village Road și a lăsat oscrisoare”, a spus ea referindu-se la o scrisoare de mulțumire trimisă de Meghan și Harry.

„Făceam o glumă, am spus: «Ar fi mai bine o scrisoare de mulțumire» și chiar a fost!”Blevins a spus: „Nu mă așteptam la asta. Habar n-aveam. A fost atât de atent pentru că, știți, și-au făcut timp să scrie ceva personal și nu doar o mulțumire generică”.

Scrisoarea lui Harrison Colcord de la Biroul Prințului Harry și Meghan a fost postată pe Instagramul magazinului de biciclete: „În numele Prințului Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, vă rugăm să acceptați mulțumirile lor sincere pentru cadoul atent pe care l-ați trimis prințului Archie pentru a patra aniversare a lui. Bicicleta a adus multă bucurie și este cel mai apreciată de familie. Mi-au cerut să transmit recunoștința pentru surpriza minunată.”

Belvins și Martin nu se așteptau

Blevins a spus că ea și Martin – și întregul personal al magazinului de biciclete – au fost șocați de scrisoarea amabilă. Menționând că a fost un gest „improvizat” și „foarte sincer” de a-i oferi bicicleta lui Archie, nimeni nu se aștepta la nimic în schimb.

„Fiecare celebritate din acel oraș a cumpărat biciclete de la noi și toți vin pe acolo”, și-a amintit ea. „Niciunul dintre ei nu a trimis o scrisoare de mulțumire.”

Blevins le-a spus oamenilor că ea și Martin speră că acest cadou va lăsa o amprentă asupra familiei. „Sora lui mai mică Lily se poate bucura și ea pe măsură ce crește, va fi una care le va plăcea amândurora”, a spus ea.

Citește și