• „Tot ce vor să facă este să iasă cu celebrități”, a susținut comediantul american, Tim Dillon.
  • „Meghan pare să-și continue audiția pentru a fi apreciată drept cea mai controversată persoană de pe planetă”, a scris Murray, editor la New York Post.
  • Celebritățile din New York și unel personalități din mass-media pun la îndoială povestea cuplului.

Meghan Markle este obsedată să-și facă prieteni celebrități, portretizându-se ca o victimă, declară CryptocoinPress. Meghan Markle și Prințul Harry intenționează să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a-și proteja confidențialitatea. Este o mișcare inteligentă, dar poate că au ajuns puțin prea departe.

Cea mai recentă controversă implică afirmațiile lui Harry și Meghan în care au fost urmăriți de paparazzi în timpul unei călătorii la New York luna trecută. Celebritățile din New York și unel personalități din mass-media pun la îndoială povestea cuplului, iar acum comentatorii din LA se alătură, acuzându-i pe ducele și ducesă că devin din ce în ce mai disperați după faimă.

„Prietenii mei care locuiesc lângă ei se ciocnesc mereu de Meghan la petreceri”, a scris jurnalista din Los Angeles Petronella Wyatt într-o rubrică recentă. „Ea tinde să-l lase pe Harry acasă”, adaugă aceasta.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Într-un episod recent al podcastului său, comediantul din LA, Tim Dillon, a făcut ecou observația conform căreia Meghan este un participant obișnuit la cele mai tari petreceri din SoCal. Și a susținut că ea și Harry au devenit doi dintre cei mai „agresivi alpiniști sociali din regiune”. „Tot ce vor să facă este să iasă cu celebrități”, a spus Dillon.

„Ea (Meghan) trimitea un mesaj persoanei cu care eram acolo. Ideea este că nu îi vor opri nimic pe cei doi. Încearcă să se atașeze de orice.” Dillon a continuat susținând că dorința lui Meghan de a fi acceptată în aria superioară a societății din LA a devenit o glumă. „Sunt literalmente la petrecere și îmi arată mesaje cu această femeie care imploră oamenii să o placă și ea încearcă să obțină diverse avantaje”, a susținut el.

„Este trist. Multe dintre ele nu funcționează și își dau ochii peste cap la mine și râdem bine despre asta”, a continuat Dillon, adăugând: „Respect agitația pe care o primesc în ceea ce încearcă ei să facă. Mulți oameni de la această petrecere au fost ca și cum i-am trimite mesaj, ea este o ducesă, dar ne-am săturat.”

Un alt indiciu recent al locului oarecum diminuat al familiei Sussex în societatea americană a venit sub forma unui articol recent al editor la New York Post Douglas Murray, care i-a acuzat categoric pe cei doi că au mințit în legătură cu urmărirea lor cu mașina. „Meghan pare să-și continue audiția pentru a fi apreciată drept cea mai controversată persoană de pe planetă”, a scris Murray.

Meghan și Harry pot depăși cu siguranță aceste eșecuri recente – și nu sunt străini de acoperirea negativă. Dar probabil că se simt puțin descurajați că acum trebuie să lucreze pentru a depăși presa proastă în două țări, mai degrabă decât într-una.

Citește și: