• Martin Scorsese își reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra.
  • Cea mai grea încercare pentru Scorsese in realizarea biopicului despre Frank Sinatra este obținerea aprobării de la Tina Sinatra.
  • Scorsese intenționează să înceapă filmarea unui proiect Sinatra imediat după finalizarea filmărilor la Isus.

Martin Scorsese își reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra. În rolurile principale, vor fi Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence. Deși proiectul este de mult timp în așteptare, marele regizor ar putea debloca finanțarea necesară și, totodată, ar putea obține acordul familiei.

Care sunt principalele obstacole în realizarea acestui biopic?

Cea mai grea încercare pentru Scorsese in realizarea biopicului despre Frank Sinatra este obținerea aprobării de la Tina Sinatra, care controlează drepturile muzicale și de imagine ale tatălui său. De asemenea, există diferențe în viziunea asupra conținutului filmului între Scorsese și familia Sinatra, aceasta din urmă preferând o abordare mai puțin controversată și mai concentrată pe muzica lui Sinatra.
Potrivit Variety, Scorsese intenționează să înceapă filmarea unui proiect Sinatra imediat după finalizarea filmărilor la Isus, adaptat după o carte a scriitorului japonez Shūsaku Endō.

De ce sunt vizați DiCaprio și Lawrence?

Alegerea lui Leonardo DiCaprio pentru rolul lui Frank Sinatra și a Jennifer Lawrence pentru Ava Gardner ne face să vedem intenția lui Scorsese de a aduce în prim-plan talentul. Toate rolurile lui DiCaprio au fost memorabile si este colaborator frecvent al lui Scorsese, în timp ce Jennifer Lawrence, cunoscută pentru abilitățile sale dramatice, poate reda complexitatea și intensitatea relației dintre Sinatra și Gardner, căsătoriți între 1951 și 1957.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Cum va aborda Scorsese acest film?

Scorsese a menționat anterior că dorește să evite un simplu montaj al celor mai mari hituri ale vieții lui Sinatra, preferând în schimb să exploreze viața cântărețului prin prisma diferitelor etape ale vieții sale.
Va apela la mai mulți actori pentru a-l interpreta și pentru a oferi o imagine mai nuanțată a complexității personajului Sinatra. Rămâne de văzut dacă Scorsese va obține toate aprobările de la Tina Sinatra, ca să facă un film în stilul propriu sau cum ar zice Frank – My way!.

Citește și