• Netflix a lansat un al doilea trailer pentru viitorul sequel de acțiune „Extraction 2”.
  • Regizorul Sam Hargrave se întoarce după ce și-a făcut debutul regizoral cu originalul „Extraction” în 2020.
  • Primul film „Extraction” a fost cea mai vizionată premieră de film original din istoria Netflix la momentul respectiv.

Netflix a lansat un al doilea trailer pentru viitorul sequel de acțiune „Extracție 2”, care oferă o imagine asupra unei secvențe de acțiune uluitoare, cu personajul lui Chris Hemsworth, Tyler Rake, în rolul principal.

Duminică, Hemsworth și-a tachinat fanii cu privire la viitorul film pe Twitter, scriind: „Un singur shot oner care durează 21 de minute… ați auzit bine. Pregătiți-vă pentru călătoria vieții voastre!!!”, scrie Variety

Regizorul Sam Hargrave se întoarce după ce și-a făcut debutul regizoral cu primul „Extraction” în 2020. Încă o dată, el își aduce expertiza de coordonator de cascadorii după ce a lucrat la „Avengers: Endgame”, „Deadpool 2”, „Avengers: Infinity War”, „Suicide Squad”, „Captain America: Civil War”, „Atomic Blonde” și „The Accountant”. La filmele „Avengers” și „Civil War”, a colaborat cu frații Russo, care au produs cele două filme „Extraction”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Joe Russo este scenaristul filmului „Extraction 2″ și este producător alături de Hemsworth, Anthony Russo, Angela Russo-Otstot, Patrick Newall, Mike Larocca și Eric Gitter. Pe lângă Hemsworth, în „Extraction 2” joacă Golshifteh Farahani („Body of Lies”), Adam Bessa („Mosul”), Daniel Bernhardt („John Wick”), Tinatin Dalakishvili („The Undeclared War”) și Justin Howell („Avengers: Endgame”).

Primul film „Extraction” a fost cea mai vizionată premieră de film original din istoria Netflix la momentul respectiv. În urma primelor patru săptămâni de la lansarea din aprilie 2020, filmul de acțiune a ajuns la 99 de milioane de urmăritori. Acesta a reintrat în Top 10 lansări în timpul weekendului de 4 iulie, ceea ce a făcut ca filmul să fie al patrulea cel mai vizionat film de streaming din 2020.

„Extraction 2” va avea premiera pe Netflix pe 16 iunie.

Citește și