• Gabriel Popa este un tânăr din București, designer și creator de bijuterii
  • Are bijuterii expuse chiar și la un muzeu din Atena
  • El face bijuterii și obiecte de artă, sculpturi din metal, pentru a transmite un mesaj mai departe

Ce-i făcut de mâna omului este cu adevărat special și are desigur o valoare mai mare, dar oare câți apreciază asta? Gabriel Popa este un tânăr din București, designer și creator de bijuterii. Are bijuterii expuse chiar și la un muzeu din Atena.

El ne-a spus că arta îi este apreciată însă mai puțini sunt cei care și cumpară, pe motiv că nu mulți înțeleg ce se află în spatele unui preț „piperat” – adică trudă cât cuprinde. Dar el face bijuterii și obiecte de artă, sculpturi din metal, pentru a transmite un mesaj mai departe. Unde mai pui că a creat bijuterii inspirate din programele și rețelele calculatoarelor.

Gabriel Popa, designer și creator de bijuterie contemporană: „Eu intenționez acum să dau un mesaj mai departe. Sunt dispus să le înstrăinez doar în cazul în care vor fi colecționate mai departe și mesajul va fi transmis către public. Prețul vine deja pe plan secundar. Brățara asta am făcut-o pentru o clientă. A așteptat trei ani de zile să strângă fondurile necesare. E din aur. A costat 3.500 de euro.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN