• Cinci restaurante din Constanța sunt considerate sigure pentru că toți angajații sunt vaccinați
  • Iulian Neculae nu crede în vaccin, dar și-a adus familia într-un restaurant sigur
  • Șeful DSP Arad anunță că și restaurantele din Arad vor avea o astfel de certificare

Redeschiderea restaurantelor la interior le-a schimbat perspectiva antreprenorilor din Constanța. Patronii a cinci restaurante din oraș și-au convins toți angajații să se vaccineze pentru ca locația lor să devină una sigură pentru clienți, astfel îi pot atrage.

Mariana Bajdechi este managerul unui restaurant în care tot personalul este imunizat cu ambele doze de vaccin. Mariana a făcut liste cu toți angajații și i-a convins și pe cei sceptici să se vaccineze.

„Au constatat și ei că este mult mai bine să fim imunizați pentru că în acest fel putem să ne întoarcem la viața de dinainte pe care ne-o dorim cu toții”, a spus Mariana.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Marius Huzum lucrează în vânzări și în fiecare zi ia masa la restaurant. Consideră că siguranța lui este pe primul loc atunci când iese în oraș. Întrebat dacă se simte mai în siguranță să mănânce la un restaurant unde toți angajații sunt vaccinați, Marius a răspuns: „Da, sigur că da. Da, ai mai multă siguranță”.

Pandemia i-a limitat ieșirile cu familia la restaurant și lui Iulian Neculae. Iulian nu crede în vaccinare și vaccinul anti-COVID, dar cu toate acestea a ales să-și aducă familia într-o locație sigură, cu personal imunizat.

„Nu țin neapărat să aleg o locație care să fie cu personalul vaccinat, una peste alta. Adică poate să nu fie, că sincer să vă zic nu prea mă deranjează chestia asta”, a spus Iulian.