• Ana Muntean a reușit să scoată pe piață un brand românesc de echipamente sportive
  • Andreea ține antrenamente online acum și spune că numărul clienților s-a triplat

După ce pandemia i-a dat planurile peste cap, s-a reinventat. Ana Muntean, o tânără de 31 de ani din Cluj croia rochii speciale, dar pandemia a anulat tot.

Și pentru că e pasionată de sport şi printre altele predă educaţie fizică la Universitatea de Medicină, Ana şi-a îndeplinit un vis în pandemie.

A lucrat luni întregi în ultima vreme, iar acum a reuşit să scoată pe piaţă un brand românesc de echipamente sportive. Nu a fost un drum uşor. Să fii antreprenor într-o perioadă ca aceasta poate fi o provocare, spune ea.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

“A fost greu, foarte greu. Din cauza pandemiei nu am putut să mergem să luăm direct legătura cu furnizorii, să negociem preţurile. Totul s-a făcut la telefon. Am întâmpinat greutăţi în tot procesul nostru. Am început să lucrăm din primăvară. Este un termen scurt pentru câtă muncă avem în spate. Noi vrem ca femeile care stau acasă şi fac sport să se simtă bine, să fie elegante, să fie puse în valoare. Vrem să facem şi produse care să se adreseze exclusiv persoanelor gravide.”

Ca să vadă proiectul cât mai repede gata, Ana a colaborat cu Andreea, un personal trainer cu ani de experienţă. La doar o lună de la lansare afacerea lor începe deja să dea roade, mai ales că s-au gândit să creeze şi o linie de echipamente sportive pentru femeile gravide.

„Noi am încercat să ne mulăm pe această perioadă. Linia de articole sport a venit ca o încurajare a femeilor să rămână în continuare active, chiar dacă sălile au fost închise uneori sau ele nu vor să meargă la sală. Având în vedere că eu lucrez şi în mediul online, clienţii s-au dublat chiar triplat în această perioadă. Pe lângă soluţia echipamentelor noi vom oferi şi antrenamente.”