• La 12 ani, Alexandra Mincu visează să ajungă un avocat de succes.
  • Alexandra Mincu: „În primul rând, nu aș schimba oamenii, ci aș schimba poluarea” .
  • Ziua Internațională Copilului este o sărbătoare dedicată tuturor copiilor, sărbătorită în multe țări în data de 20 noiembrie; în România este pe 1 iunie.

Alexandra Mincu are 12 ani și visează să ajungă un avocat de succes. Ea spune că trăim într-o lume frumoasă, plină de oameni unici. Pentru ea, copilăria este cel mai frumos sentiment.

Copilăria o văd ca pe o lume magică, mai ales când ies afară cu prietenii mei. Este cel mai frumos lucru, cel puțin vara”.

Te-ai gândit vreodată cum arată lumea prin ochii unui copil de 12 ani? Deși se află încă la o vârstă fragedă, Alexandra vede clar problemele societății. Ce o deranjează cel mai tare? Ei bine, poluarea.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„În primul rând, nu aș schimba oamenii, ci aș schimba poluarea. Nu-mi place să fie pământul atât de murdar și atât de poluat. Este singurul lucru pe care l-aș schimba. ” , a spus Alexandra Mincu la Aleph News.

Ziua Internațională Copilului este o sărbătoare dedicată tuturor copiilor, sărbătorită în multe țări în data de 20 noiembrie; în România este pe 1 iunie.

Citește și: