• La 12 ani, Alexandra Mincu visează să ajungă un avocat de succes.
  • Alexandra Mincu: „În primul rând, nu aș schimba oamenii, ci aș schimba poluarea” .
  • Ziua Internațională Copilului este o sărbătoare dedicată tuturor copiilor, sărbătorită în multe țări în data de 20 noiembrie; în România este pe 1 iunie.

Alexandra Mincu are 12 ani și visează să ajungă un avocat de succes. Ea spune că trăim într-o lume frumoasă, plină de oameni unici. Pentru ea, copilăria este cel mai frumos sentiment.

Copilăria o văd ca pe o lume magică, mai ales când ies afară cu prietenii mei. Este cel mai frumos lucru, cel puțin vara”.

Te-ai gândit vreodată cum arată lumea prin ochii unui copil de 12 ani? Deși se află încă la o vârstă fragedă, Alexandra vede clar problemele societății. Ce o deranjează cel mai tare? Ei bine, poluarea.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

„În primul rând, nu aș schimba oamenii, ci aș schimba poluarea. Nu-mi place să fie pământul atât de murdar și atât de poluat. Este singurul lucru pe care l-aș schimba. ” , a spus Alexandra Mincu la Aleph News.

Ziua Internațională Copilului este o sărbătoare dedicată tuturor copiilor, sărbătorită în multe țări în data de 20 noiembrie; în România este pe 1 iunie.

Citește și: