Actorul Denis Hanganu a spus cât de greu a fost drumul succesului pentru tânărul talentat venit de la Huși la București, dar și cum a ajuns să joace în filme și în distribuția marilor teatre bucureștene.

Despre roluri acceptate versus roluri refuzate

Denis Hanganu: ,,Da, am mai refuzat și roluri, respectiv proiecte. Așa am crezut eu de cuviință că e bine pentru momentul oportun. Eu am avut tot timpul o problemă în teatru, spre exemplu… Nu am probleme, nu am preconcepții, dar la fel cu dezbrăcatul gratuit. Mă refer la gratuit, nu am absolut nicio o problemă. Mâine-poimâine, sunt absolut dispus pentru un film. Sau poate, nu am crezut poate în rol, în perspective. Și atunci mai bine fac eu un pas în spate, rămânem prieteni și ne auzim altădată!”

Despre preconcepții în breaslă

Denis Hanganu: ,,Tu ai mare dreptate, există preconcepțiile astea în breaslă. Totuși, cu timpul și din cauza greutăților vremii și a vremurilor prin care trecem, oamenii s-au mai potolit. Nu mai sar atât de ușor în a arunca cu piatra, în a eticheta gratuit și atunci înțeleg. Înțeleg faptul că tu poți să aștepți rolul carierei dacă el va veni sau nu. Și doare. (…) Nu, aș fi ipocrit! Pentru mine rolul carierei nu a venit. Avem cale lungă. De altfel, cum și se spune meseria asta chiar este o meserie, zi suntem cai de cursă lungă. ”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Despre timpul în teatrul de azi versus teatrul de altădată

Denis Hanganu: ,,Era absolut aplicabil în era lui Cojar, a lui Ciulei la Bulandra, dar atunci ei și dădeau timp. Trăim vremurile astea în care indiferent de regizor de teatru, cam o lună, maximum două trebuie scoasă premiera. Nu avem timp să așteptăm! E și din cifre de multe ori! Nu mai stă nimeni să-ți acorde timp, să stai tu o lună-două să studiezi, să ajungi tu la dedesubturile alea necesare și trebuie să le prinzi din mers!”

O discuție despre viață, teatru, lume și sacrificii. Căci, vorba aceea, în spatele cortinei, este multă muncă și povești de viață care bat filmul!