Actorul din Squid Game, O Yeong-su, a fost acuzat de comportament sexual neadecvat

  • Squid Game este un serial thriller care spune povestea unor persoane îndatorate care concurează pentru un premiu uriaș în bani într-o serie mortală de jocuri pentru copii.
  • Actorul joacă rolul celui mai în vârstă participant la competiția de supraviețuire.
  • O a fost acum inculpat fără a fi reținut.

Actorul O Yeong-su, din Squid Game, a fost acuzat de comportament sexual neadecvat, au declarat oficiali judiciari sud-coreeni. Bărbatul în vârstă de 78 de ani este acuzat că a atins o femeie în mod nepotrivit în 2017, au declarat oficialii.

Actorul a negat acuzația, relatează presa locală. El a devenit primul actor sud-coreean care a câștigat un premiu Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial, după interpretarea sa în thrillerul de succes de pe Netflix la începutul acestui an.

Presupusa victimă a depus pentru prima dată o plângere la poliție împotriva lui O Yeong-su în decembrie anul trecut, potrivit agenției de știri Yonhap. Dar cazul a fost închis în aprilie fără ca O Yeong-su să fie acuzat. Parchetul a redeschis acum ancheta „la cererea victimei”, relatează agenția.

O Yeong-su a fost acum inculpat fără a fi reținut. În urma acuzației, Ministerul Culturii din Seul a decis să oprească difuzarea unui spot publicitar guvernamental în care apărea O Yeong-su, potrivit unor rapoarte locale citate de agenția de presă AFP.

Squid Game – cel mai popular serial de pe Netflix din toate timpurile – este un serial thriller care spune povestea unor persoane îndatorate care concurează pentru un premiu uriaș în bani într-o serie mortală de jocuri pentru copii. O Yeong-su joacă rolul celui mai în vârstă participant la competiția de supraviețuire.