• Johnny Depp susține că acuzațiile lui Amber Heard i-au distrus cariera.
  • Avocații lui Heard susțin că actorul și-a tăiat propriul deget într-o criză de beție.
  • Cuplul a fost căsătorit doar pentru un an, în 2015, după ce s-a întâlnit pe platoul de filmare al filmului The Rum Diary.

Noi acuzații au fost făcute de Amber Heard despre fostul ei soț, Johnny Depp, în timpul pledoariilor de deschidere a procesului de defăimare a acestuia. Avocata lui Heard, Elaine Bredehoft, a susținut că Johnny Depp a agresat-o sexual pe Heard folosind o sticlă de lichior în timpul unei seri de beție.

Johnny Depp a fost vizibil sceptic în timp ce Bredehoft făcea aceste afirmații și a dat din cap că nu după comentariile ei. Aceasta este prima dată când fosta sa soție a făcut aceste afirmații în public. Într-o declarație pentru presă, un purtător de cuvânt al lui Depp a calificat afirmația lui Heard, pe care nu a făcut-o niciodată înainte de proces, drept fictivă și convenabilă pentru proces.

Johhny Depp o dă în judecată pe Amber Heard pentru defăimare în urma unui articol de opinie pe care aceasta l-a scris pentru The Washington Post, în care l-a acuzat că este abuziv. Cuplul a fost căsătorit doar un an în 2015, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „The Rum Diary”.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Avocații actorului din Pirații din Caraibe își propun să demonstreze că Heard este o „mincinoasă compulsivă” și o „persoană profund tulburată” care a încercat să folosească o poveste falsă despre abuzul domestic pentru a-și ridica profilul la Hollywood și a avansa în carieră.

„Singurul raport medical privind o rană în timpul relației lor a fost una gravă suferită de domnul Depp după o ceartă la scurt timp după căsătorie, în timp ce cuplul se afla în Australia”, a declarat în fața instanței avocatul domnului Depp, Camille Vasquez. „Ea a aruncat cu o sticlă de vodcă în el, care i-a lovit mâna și a explodat, secționându-i capătul unuia dintre degete”.

Avocații lui Heard susțin că Johnny Depp și-a tăiat propriul deget într-o criză de beție. Vasquez a contracarat acuzațiile de agresiune sexuală susținând căDomnul Depp susține că acuzațiile doamnei Heard i-au distrus cariera. Heard le-a inventat pentru a-și întări și mai mult argumentele atunci când și-a dat seama că va trebui să își apere afirmațiile în instanță.