• Meghan Markle lucrează la un serial de lifestyle care explorează bucuriile gătitului, grădinăritului, divertismentului și prieteniei”.
  • Serialul îl va avea ca protagonist pe Miloš Balać, care este cunoscut pentru rolul său de showrunner al aclamatului documentar de mai multe sezoane Welcome to Wrexham.
  • Ambele emisiuni TV sunt în prezent fără titlu și vor fi produse de cuplu.

Ducesa de Sussex se va întoarce la rădăcinile sale din televiziune într-un nou serial Netflix. Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, care a devenit celebră în serialul de lungă durată Suits, lucrează la un serial de lifestyle care explorează bucuriile gătitului, grădinăritului, divertismentului și prieteniei”.

Ducesa nu este singura care se lansează într-o nouă aventură pe ecran, soțul ei, prințul Harry, 39 de ani, lucrând, de asemenea, cu gigantul de streaming la un serial care speră să facă pentru polo ceea ce Drive to Survive a făcut pentru F1.

Serialul îl va avea ca protagonist pe Miloš Balać, care este cunoscut pentru rolul său de showrunner al aclamatului documentar de mai multe sezoane Welcome to Wrexham, care este creditat ca fiind cel care a impulsionat popularitatea fotbalului în SUA.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Ambele emisiuni TV sunt în prezent fără titlu și vor fi produse de cuplu, relatează Deadline. Ele vin în urma unui contract de producție pe cinci ani pe care l-au semnat cu Netflix în 2020, în valoare de 80 de milioane de lire sterline, potrivit rapoartelor.

Până în prezent, acesta a dus la un singur mare succes pentru platformă, docuseria Harry & Meghan. Cuplul a mai realizat alte două documentare: serialul de interviuri Live To Lead și Heart of Invictus, care urmărește concurenți răniți la datorie care se întrec între ei.

În timp ce aceste proiecte sunt toate non-ficțiune, anul trecut s-a aflat că cuplul a achiziționat drepturile de film pentru romanul Meet Me at the Lake. Bela Bajaria, șeful de conținut de la Netflix, a declarat că acesta este unul dintre „o grămadă” de proiecte noi la care lucrează Harry și Meghan.

Bestsellerul se concentrează în jurul unor teme apropiate de inimile lor și prezintă un cuplu care s-a întâlnit la 30 de ani – precum și un părinte care moare într-un accident de mașină.

O persoană din interior citată de The Sun a declarat: „Nu este vorba de o poveste de dragoste: Temele cărții au captivat cuplul și a fost aleasă pentru prima lor adaptare cu Netflix.”

Citește și