• Arnold Schwarzenegger consideră că prezența celebră a lui Taylor Swift a adus o nouă audiență la National Football League.
  • Starul îi atribuie lui Taylor Swift meritul pentru aducerea unei noi categorii de audiență la NFL, menționând povestea de dragoste dintre Taylor și jucătorul Travis Kelce.
  • Într-un interviu recent, Arnold subliniază cum prezența lui Taylor Swift la meciuri atrage un public diferit, mai ales tinerele fete care devin mai interesate de fotbal.

Arnold Schwarzenegger este impresionat de impactul pe care Taylor Swift l-a avut asupra National Football League (NFL), credând că prezența ei celebră a adus o audiență nouă și diferită la acest sport, relatează HT.

Într-un interviu recent cu Yahoo Entertainment, Arnold a subliniat că povestea de dragoste rapidă dintre Taylor și jucătorul Travis Kelce a atras un interes considerabil la meciurile de fotbal.

„Footballul atrage în sine cea mai mare mulțime, deoarece este cel mai popular sport. Dar apoi, să ai pe cineva ca ea (Taylor Swift) acolo și să urmărească meciul adaugă un alt fel de element care atrage o altă audiență… mai ales tinerele fete sunt acum mai implicate în fotbal, cunosc regulile și tot ce ține de acest sport, așa că este cu adevărat uimitor,” a declarat Arnold în interviu.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

Întrebat dacă crede că Taylor Swift ar putea candida la președinție, Arnold a spus că nu are informații în acest sens. El a adăugat că puterea celebrității este importantă în politică, dar nu știe dacă Taylor are interes în acest domeniu sau dacă are aptitudinile necesare pentru a candida. Totuși, Arnold a subliniat talentul și inteligența lui Taylor, precum și performanțele ei extraordinare în industria muzicală.

Citește și