Arta cere sacrificii. Anne Hathaway recunoaște că a fost nevoită să sărute 10 bărbați la un casting pentru a testa chimia dintre parteneri

Arta cere sacrificii și săruturi nedorite. Vrei, nu vrei, dacă esti actriță, trebuie să iți joci rolul până la capăt. Actrița laureată cu Oscar, Anne Hathaway, a povestit că la începutul anilor 2000 a fost nevoită să se sărute cu 10 bărbați pentru că în functie de chimia dintre ea si parteneri, producătorii ar fi făcut distribuția pentru film, scrie Sky News.

Anne s-a prefăcut încântată de idee, deși se simțea dezgustată- nu voia să i se pună eticheta că se lucreaza greu cu ea. Actrița nu a vrut să spună despre ce film este vorba, dar a comparat procesul de casting cu viitoarea comedie „The idea of you” – unde ea va juca rolul unei mame singure de 40 de ani care are o relație cu un puști de 24 de ani.

„Mi s-a spus: Avem 10 băieți care vin astăzi și tu ești distribuită. Nu ești entuziasmată să te săruți cu toți?. Iar eu m-am gândit: E ceva în neregulă cu mine?, pentru că nu eram entuziasmată. Mi s-a părut că sună scârbos. Și eram atât de tânără și eram teribil de conștientă de cât de ușor era să pierzi totul fiind etichetată drept «dificilă», așa că m-am prefăcut că sunt entuziasmată și am continuat să fac asta. Nu a fost un joc de putere, nimeni nu încerca să fie îngrozitor sau să mă rănească. A fost doar o perioadă foarte diferită și acum știm mai bine”.

Hathaway s-a făcut cunoscută pentru prima dată în 2001, după lansarea filmului original The Princess Diaries, alături de Dame Julie Andrews. În cadrul interviului, ea a abordat zvonurile privind un al treilea film din franciză.

„Ne aflăm într-un loc bun… Asta e tot ce pot spune. Nu este nimic de anunțat încă. Dar suntem într-un loc bun”, a declarat ea.

Citește și

Exit mobile version