• Au început deja filmările pentru sezonul 2 din „House of the Dragon” .
  • Cel de-al doilea sezon al serialului va avea doar opt episoade.
  • Momentan, nu există o dată oficială de lansare pentru acest sezon.

În sfârșit, fanii îndrăgiti ai serialului „House of the Dragon” pot respira ușurați, deoarece mult-așteptatul al doilea sezon a început în cele din urmă filmările, scrie Digital Flex.

Vestea a fost dezvăluită pe Twitter cu o imagine sugestivă a celebrului Tron de Fier, alimentând curiozitatea și apetitul fanilor pentru ceea ce va urma.

Al doilea sezon al serialului va consta doar în opt episoade și va fi filmat în principal în Anglia și Spania, cu un număr redus de locații față de primul sezon, din cauza numărului mai mic de episoade.

,,House of the Dragon” se bazează pe cartea scriitorului George R. R. Martin ,,Fire & Blood” , care relatează istoria Casei Targaryen, iar acţiunea are loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din seria literară ,,A Song of Ice and Fire” , care a stat la baza seriei ,,Game of Thrones”.

,,House of the Dragon” este o creaţie a lui George R. R. Martin împreună cu Ryan Condal şi Miguel Sapochnik.

Momentan, nu există o dată oficială de lansare pentru acest sezon. Cu toate acestea, se estimează că jumătatea anului 2024 ar fi cea mai apropiată dată posibilă pentru lansare.

Citește și:

VIDEO. Filmul controversat al lui Russell Crowe, „The Pope’s Exorcist”, criticat dur de exorciștii de la Vatican

Super Mario Bros Movie doboară recorduri. Filmul are cea mai de succes deschidere globală din toate timpurile pentru un film de animație

Apare filmul Barbie. Cine sunt actorii care vor juca personajele Barbie și Ken