• Scriitorul Deepak Chopra a declarat că ducele și ducesa de Sussex „se confruntă în acest moment cu dificultăți”.
  • „Cred că există prea multă dramă în jurul lor”, a declarat autorul indian-american.
  • Pe 12 aprilie, Palatul Buckingham a confirmat că prințul Harry va participa la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla.

Scriitorul Deepak Chopra a declarat că ducele și ducesa de Sussex „se confruntă în acest moment cu dificultăți” pe fondul disensiunilor cu familia regală britanică, scrie The Independent.

Autorul best-seller a transmis, de asemenea, un sfat pentru Harry înainte de prima sa întâlnire cu familia regală de la lansarea cărții sale de memorii, „Spare”.

În timp ce vorbea cu The Daily Mail la un eveniment pe covorul roșu din Londra, Chopra a spus despre munca sa alături de cuplul regal: „M-am bucurat de podcast și am interacționat cu ei. A fost periodic – ei se confruntă cu dificultăți în acest moment”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

„Sfatul meu este să ignori, pentru că dacă reacționezi nu vei face decât să agravezi situația”, a spus Chopra. „Dacă o ignori, oamenii nu pot spune nimic, atunci se vor opri”.

Expertul indiano-american în mindfulness, care a apărut în 2020 în podcastul special de sărbători al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a oferit recent o perspectivă asupra stării de spirit actuale a soților Sussex, în timp ce Harry se pregătește să participe luna viitoare la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

„Sper să treacă prin asta cu inima ușoară”, a mai spus el.„Cred că există prea multă dramă în jurul lor. Oamenii ar trebui să-și vadă de treaba lor”.

Pe 12 aprilie, Palatul Buckingham a confirmat că prințul Harry va participa la încoronarea regelui Charles și a reginei Camilla la Westminster Abbey din Londra, pe 6 mai. Cu toate acestea, soția sa Meghan va rămâne acasă, în California, cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Citește și: