• Avril Lavigne și Tyga au fost văzuți împreună pentru prima dată în februarie, când au fost fotografiați ieșind de la Nobu Malibu.
  • Relația lor a venit după ce Avril Lavigne ar fi anulat logodna cu Mod Sun fără să-l anunțe mai întâi pe acesta.
  • Avril Lavigne are o istorie complicată cu bărbații din viața ei.

Avril Lavigne și Tyga s-au despărțit după doar 4 luni de relație. Cei doi formau un cuplu din februarie, după ce Avril s-a despărțit de fostul ei logodnic, scrie Evening Standard.

Cântăreața canadiană și rapperul Tyga au fost văzuți împreună pentru prima dată în februarie, când au fost fotografiați ieșind de la Nobu Malibu.

Acum, după câteva luni, se spune că cei doi ar fi căzut de comun acord să se despartă, dar au rămas în relații bune. Relația lor a venit la scurt timp după ce Avril Lavigne ar fi anulat logodna cu Mod Sun fără măcar să-l anunțe mai întâi pe acesta.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cântăreața în vârstă de 38 de ani și Mod Sun, cântărețul și compozitorul în vârstă de 35 de ani, s-au logodit în martie 2022. Ea a spus Da după ce el a îngenuncheat la Paris și i-a oferit un inel cu diamant în formă de inimă. În timp ce un reprezentant a confirmat despărțirea pentru Page Six, Mod Sun se pare că nu a primit informația de la Avril.

„Erau împreună și erau logodiți de câteva zile, când el a plecat în turneu, așa că dacă s-a schimbat ceva, asta este o noutate pentru el”, a declarat reprezentantul lui Avril. Se pare că nici încercarea de relație cu Tyga nu a funcționat pentru Avril. Artista a decis că ar trebui să petreacă niște timp singură pentru a trece peste ultimele evenimente din viața ei.

Citește și: