• Axl Rose a promis că nu îşi va mai arunca microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert.
  • Solistul, în vârstă de 60 de ani, obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul.
  • „Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre” , a scrispe Twitter solistul.

Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a promis că nu îşi va mai arunca microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia, scrie The Guardian.

Axl Rose, în vârstă de 60 de ani, obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul, dar marţi, după un spectacol pe stadionul Adelaide Oval, din oraşul australian Adelaide, o spectatoare, Rebecca Howe, a fost rănită la un ochi şi la baza nasului.

Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre” , a scrispe Twitter solistul.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Aruncăm microfonul la sfârşitul concertelor noastre de peste 30 de ani pentru că am simţit întotdeauna că este o parte din finalul prestaţiei pe care fanii noştri o doresc şi sunt conştienţi că au şansa să-l prindă. Totuşi, în interesul siguranţei publicului, de acum înainte ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva către fani” , a scris Axl.

Formată în 1984, Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012.