• Beyoncé prezintă o nouă lansare de îngrijire a părului.
  • „Abia aștept să vedeți ce am creat, scrie artista.
  • Mama artistei a deținut propriul salon de coafură, inspirându-i linia de îngrijire a părului.

„După ce am învățat atât de multe pe parcursul călătoriei mele în domeniul harstylingului am visat întotdeauna să îi duc mai departe moștenirea” , a spus Beyoncé despre mama ei, care a deținut propriul salon de coafură, inspirându-i linia de îngrijire a părului, scrie People.

Curând, toată lumea va cunoaște secretul lui Beyoncé pentru a obține șuvițe luxuriante.

Câștigătoarea premiului Grammy, în vârstă de 41 de ani, s-a postat marți pe Instagram, la mai puțin de o săptămână după ce a dat startul turneului său Renaissance World Tour, care s-a vândut cu casa închisă, pentru a anunța lansarea noii sale linii de îngrijire a părului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În timp ce prima fotografie din carusel o înfățișează pe originara din Houston pozând în oglindă în timp ce își aranjează buclele naturale, a doua fotografie este o fotografie retrospectivă în care își împletește părul pe scaunul unui salon de coafură.

Mesajul lui Beyoncé

Ultima fotografie din carusel prezintă o notă scrisă de mână de către cântăreața „CUFF IT”, explicând noua ei aventură pe care fanii o pot aștepta în curând.

„Câți dintre voi știau că prima mea slujbă a fost să mătur părul în salonul mamei mele? Destiny’s Child a început prin a cânta pentru clienți în timp ce aceștia se coafau”, a scris Beyoncé, referindu-se la fostul ei grup de fete cu vânzări de platină, cunoscut mai ales pentru melodiile „Survivor”, „Say My Name” și „Lose My Breath”.

Ea a continuat: „Am fost expusă la atât de multe tipuri diferite de femei întreprinzătoare în salonul ei. Am văzut la fața locului cum modul în care îngrijim și celebrăm părul poate avea un impact direct asupra sufletelor noastre. Am privit-o cum s-a vindecat și cum a fost în slujba atâtor femei. După ce am învățat atât de multe pe parcursul călătoriei mele în domeniul părului, am visat întotdeauna să duc mai departe moștenirea ei”.

Aceasta a încheiat biletul cu un mesaj emoționant pentru fani, scriind cum că „abia așteaptă să experimentați ceea ce am creat”, cu prima ei inițială și o inimă.

Ce spune coafeza vedetei

Cel mai recent, Rita Hazan, cea care o vopsește pe Beyoncé de mult timp, a vorbit despre noua culoare de păr pe care cântăreața o poartă în timpul turneului său.

Hazan a declarat că i-a dat mamei a trei copii un look mai deschis, pe care îl numește „blond spălat de soare”, deoarece vedeta a vrut ceva „dramatic și diferit” care să „ofere un factor de uimire suplimentar”.

Ea a spus că planul este ca Beyoncé să păstreze blondul spălat de soare pe tot parcursul turneului, dar, după un deceniu de lucru cu cântăreața, a învățat să nu excludă o altă schimbare.

„Este ca și cum nu ți-ai despacheta geanta”, a glumit Hazan, care spune că actrița din Dreamgirls s-ar putea trezi oricând și spune: „Vreau o altă culoare”.

Citește și

FOTO. Suma pentru care s-a vândut o copie rară a unui album The Beatles

FOTO. Noul SUV coupe de la Renault ia numele unui celebru avion francez

Elon Musk spune că George Soros „urăște umanitatea” și că îi amintește de Magneto, mutantul „X-Men”